Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ π. ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Με σεμνότητα και μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα, έγινε σήμερα, στό τέλος του κηρύγματος, από τόν Πανοσιολογιοτατο Αρχιμανδρίτη τόν π. Τιμόθεο Ηλιάκη, η παρουσίαση του νέου προϊσταμένου του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά του Πανοσιολογιοτατου Αρχιμανδρίτη του π. Ελισαίου Σουλιέ.
            "Έπειτα από την απόφαση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας του κ. Γαβριήλ να αναλάβω Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως, νέος προϊστάμενος του Ναού μας, με την ίδια απόφαση αναλαμβάνει ο π. Ελισαίος Σουλιές. Ενας νέος άνθρωπος με ιδέες και θέσεις...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης.
            "Θέλω να βοηθήσουμε όλοι τόν π. Ελισσαίος, στο δύσκολο έργου που αναλαμβάνει...", υπογράμμισε καταλήγοντας την ομιλία του ο π. Τιμόθεος.
             Απαντώντας στην ομιλία του π. Τιμοθέου, ο νέος προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά, εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπως. Ελισσαίος,  αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ για την ανάθεση αυτή, υπογράμμισε απευθυνόμενος στόν π. Τιμόθεο πως, "...θα είμαι καθημερινά στο γραφείο σας για νά μιλάμε και να βρίσκουμε λύσεις για τόνο Ναό μας"
             Ακολούθως ο π. Ελισσαίος αφού είπε πως,  "...όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά ώστε ο ΙΝ του Αγίου Κοσμά να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά...", ζήτησε από τούς πιστούς που είχαν κατακλύσει τήν Εκκλησία "προσευχηθείτε για μένα, όπως κι'γω, προκειμένου να μας βοηθήσει ο Θεός να εργαστούμε για τον Ναό μας..."
             Θέλω να ενώσω με τίς ευχές του κόσμο και τίς δικές μου, λέγοντας και στούς δύο, τόσο στον π. Τιμόθεο Ηλιάκη που αναλαμβάνει την πολύ σπουδαία θέση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου (είναι ο τρίτος στην σειρά μετά τον Σεβασμιοτατο και τον Πρωτοσύγγελο) της Ιεράς Μητροπόλης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, όσο και στόν νέο προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια στόν π. Ελισσαίο, Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α.
Γιώργος Κοντονής 









Δεν υπάρχουν σχόλια: